Tuesday, August 7, 2007

"Tallinn - bussid, trammid, trollid..."

7.8.2007, Kultuuritehas Polymer. nu.uniooni täidesaatev tuumik koosseisus Rästas ja Kask on Helguri oma kodust välja söönud ja laiab teist ööd Tehases. TV3-st lõppes just "Snaiper", mida Pets vaatas ja nüüd käib Kanal 2-s Dolph Lundgreni "Soldier 2" (vist on teine osa?). Ja Pets jälle vaatab... ja on õnnelik. Vist. Täna oli teine päev kanutis. Kanuti ukse kood on: ... ja meil on oma võti. Oma TLLNNa prooviperioodi teisel päeval käisime esimest korda lava ka. Korraks. Mängisime palli ja kuulasime muusikat. Umbes pool tunnikest. An.N näitas meile oma soolot. Päris naljakas. Aga siis pidid Päär ja Ingrid teistesse teatritesse proovi minema ja sestap läksid ülejäänudki laiali. Nädalavetus on vaba (kuulus "Tulnuka" Märt võtab ju naise). Mingit liigset murekoormat ei tunne. Alateadvuse spontaanne voolamine... Rida sai eile kokku. Kõik, kes kohal olid, paistsid õnnelikud. Nii õnnelikud, et osad käisid NoKu-s oma õnne tähistamas (Muidugi: kes piirdus NoKu-ga, kes jõudis veel Levikassegi...). Ja Ingrid nillis An.N-ile tasuta klubikaardi välja. Ingrid oskab. Ongi kõik.
Ahjaa, Priit andis meile Augusti TantsuFestivali särgid. neid me peame nüüd reklaamiks kandma. Mannile oli isegi S-suurus liiga lohvakas. Homme linna propse otsima ja kl 15 on kolmas proov.
No ja loomulikult anekdoot (Helguri oma):
Põder, karu ja hunt kukuvad sügavasse auku. Mingil hetkel hakkab nälg näpistama. Karu ja hunt kui lihasööjad olendid ja enamus otsustavad, et põder süüakse ära. Põder ütleb hea küll, aga enne veel - mu naine kirjutas mulle perse peale kirja, minge ja lugege see mulle ette. Karu ja hunt lähevad põdra selja taha, ja põder muidugi äsab mõlema tagumise kabjaga. Hunt vastu seina lai, veri suust väljas. Surnud. Karu aga oigab: "Tra, ma ziia taha üldze ronizin, ma ei ozka ju lugedagi..." Selline anekdoot. Artistik dairektori soovil.
Kirjutas: prodjuuser eksekjutiv. Aga äkki tulevikus kirjutab mõni teine nu.uniooni liige ka...?