Sunday, July 27, 2008

"Outcast/Väljaheidetute" telereklaami esimene variant

Peeter Rästase kätetöö. Variant no. 1 reklaamimaks nu.uniooni uuslavastust ETV-s. Vaata siit

nu.unioon imes. Full of shit...

nu.uniooni Võromaa invasiooni 6. päeva hommik. Eile oli vaba päev - kõik olid kuhugi laiali läinud (etendused Otepääl, proovid Haanjas, Folk Viljandis, muidu tegemised), nii et eilse päeva sisustasid Benja, Kask, Rästas + külaline naaber trupist Kassinurmelt Võromaad külastades. Kollased kased, mis nägid välja täiesti tavalised; "Outcasti" plakatite kleepimine kuppelmaakonnas; vaatetorn Karula rahvuspargis; ujumine Metsamoori talus; jäätis; vahepeatus Varstus, Manni juures ja tagasi Võrru. Päeva võttis kokku saun Teatriateljee näitlejanna Maive Käosi juures. Super.

Aga 4. ja 5. päev Väimelas imesid täiega ja olid täis puhast sitta. Toimus mängupaikade koristus. Viljaaida pööning ja mõisa kelder. Rendifirmal nimega Cramo on ikka väga hea äri - okei, tolmuimeja välja laenutus peabki midagi maksma. Sellest saan ma aru (158,-), aga võtta pikendusjuhtme eest 50,- on üle minu mõistuse. Korra kihvatas, et võiks osta kusagilt K-Rautast posu juhtmeid ja hakata neid 45 krooni eest Cramo värava juures inimestele välja laenutama...

Igatahes, mõis ja aida pööning on nüüd korraliku Lääne-Euroopa maitse järgi puhtaks klanitud. "I feel it on my fingers/I feel it on my toes/The shit is all around me /And so the feeling grows..." Päris bundzaabadeta ei läinud kumbki koristuspäev, lõpuks oldi aga taas üksteise vastu viiskad ja mõisteti, et kõik toimub ühise eesmärgi huvides.

Täna hakkavad 3 nu.unioonlast koos Benjaga Väimelas materjalikogumis proove tegema. Carpe diem!