Monday, June 16, 2008

KÕIGE SUUREM SÕBER!!!

Aga see ei ole veel kõik... 20. juunil kl 19 ja 20.30 esietendub Rakvere Teatri kolakambris nu.unioon 1 1/2 "Kõige suurem sõber". Lavastajaks Vallo Kirs, kes siiani olnud tegev kooliteatris ja filmis.
Lavastuse ideeliseks aluseks on Jaan Krossi klassikaline teos "Keisri hull", millest lavastaja ja trupi ühistööna saanud originaalne lavatekst.

Selle lavastuse puhul on vaid üks asi kindel: Sylvester ei otsusta surra vaid päästab maailma.

Mängivad: Mirjam Mesak, Tõnis Niinemets, Peeter Rästas, Erni Kask, Ülle Lichtfeldt.

Olete palutud!

e.k.

Kanuti Gildi SAALi hooaeg lõppes nu.uniooniga

3. ja 4. juunil lõpetas loominguline ühendus nu.unioon lavastusega "LP12''331/3rpm" Kanuti Gildi SAALi 6. hooaja. Sama tüki esietendusega oli hooaeg ka alanud. Vanalinna päevad ruulisid TLLNN-t, tüdrukud tantsisid Raekojaplatsil cancani ja nu.unioon mängis kahel hilisõhtul Kanutis oma esimest väljalaset.
Publiku huvi oli meeletu, Helgur "Inimkitarr" Rosentali asendas Margus "AinProsaNäitleja" Grosnõi. Viimase etenduse bonustracki nr. 1 esitas Mairika Plakso. Teise bonustracki aga erikülalisena Bob Dylan, kes pärast kontserti Saku Arenal kohe Kanutisse kiirustas. Tunne oli ilus ja ülev. 13. juuni etendusest toimus võrguülekanne ka Islandile, kus publikuks oli nu.unioon 1 "kadunud poeg" Helgur kaaslasega.

Järgmine (ja eeldatavasti viimane) LP-etendus leiab aset 11. juulil kl 20 TÜVKA mustas saalis notafe'o8 raames. Viimane võimalus näha.

ilusat suve!
e.k.