Wednesday, November 14, 2007

Tüüpiline kolmas

Täpselt nädal tagasi toimus lumelörtsises Viljandis NoTaFe kaasaegse tantsu lava raames LP12''331/3rpm kolmas etendus. TÜVKA mustas saalis, millelt osa nu.uniooni seltskonnast (III lennu näol) u. kaheksa aastat tagasi "süütuse võttis" nagu väga tabalt märkis tollane akameedia rektor (praegune Kildu Põhikooli direktor) Enn Siimer. Tervisi Ennule!
"Tüüpiline kolmas etendus," ütleks. Täissaalile. NoTaFe hoolitses meie eest väga hästi (Arvan, et selliseid segutoite nagu tellisid An.Noormets ja Taavi "Miisu" Varm Viljandi kohvikus, pole seal aastaid tellitud...), valgustehnik Villu Konrad tegi samuti oma parima, ja bakhanaalidest saunaga, mis toimusid pärast etendust aadressil Toome 27-10, me üldse ei räägigi... Töö ja läbu (ei tahtnud kirjutada seda sõna...) käsikäes. Töö ja lõbu. Väga meeleolukas oli tõepoolest.
Etenduse bonustracki esitasid seekord Liis Niller ja Henry Hütt.
Juba on kokku lepitud, et järgmine etendus Viljandis leiab aset juulis 2008, Noore Tantsu Festivalil.

Järgmine ametlikult kinnitatud LP12''331/3rpm etendus leiab aga aset 8. märtsil 2008 Haapsalus festivalil LONKS'08. juba puhub ka nu.uniooni suve 2008 tuuli (shhhh!!!!)
Aga näeme kevadel Ilon Wiklandi lapsepõlvelinnas (tänasel Astrid Lindgreni 100. sünniaastapäeval vast kohane märkus...), kus on muide ka kuulsa homoseksuaali nimeline laulev pink.

ilusat saabuvat talve!
!no pasaran!, projuuser eksekjutiv.

Artikkel "Sakalale", 2074 tähemärki

Siit võib lugeda täidesaatva produtsendi artiklit Viljandi maakonna ajalehele "Sakala".