Friday, August 22, 2008

Enne viimast etendust...

nu.uniooni Võromaa invasiooni viimase päeva õhtupoolik. Enne viimast "Outcasti" etendust. Mitu päeva jääb 21. juuli ja 22. augusti vahele...? Ma tõesti ei tea, ja ega ei viitsi ka arvutada. Aga igatahes nii palju päevi on nu.unioon sel suvel Võromaal veetnud. Ja täna on KÕIK - viimane etendus kl 19, siis kola maha ja masinale ja õnnelikum osa meist saab homme hommikul juba omas voodis ärgata... MC J.O.C mõistab muidugi sellise ülekohtu hukka (nagu ka Venemaa volitsemise Gruusisas jms.) ;)

Neli etendust on toimunud. Publikut on olnud. Isegi teatavat meediakajastust on saadud (nagu näha eelmisest sissekandest. Aitäääh!). Mina isiklikult pole ühtegi negatiivset arvamust kuulnud, aga võib-olla ei julgeta mulle öelda ka. Väsinud, aga rahulolev tunne on.

Aga mis seal siis ikka - aitäh Benno, Mann, Kadri, Tarmu, Agu, Päär, Peeter, Erni, Miisu, Garrett, Tuuli, Narcissa, Andres ja veel mitmed, kes praegu meelde ei tule. Nagu varem lubatud: 23. augustist 2008 olete kõik nu.unioon 2-st vallandatud... ;)

Aga need, kes veel tahavad "Outcast/Väljaheidetute" viimast etendust näha - täna kl 19 Väimela mõisas. Äkki mahub...?

!no pasaran!
e.k.

No comments: